Club Sportiv in Cartierul Berceni / MMA, Grappling, Kickbox

Botez cu interdictii in Arabia Saudita! 50 de prenume interzise de lideri
Link post

V-am spus de antrenamentele pe care le puteti face in Berceni? Nu v-am zis…

Exista un club in cartierul Berceni, mai precis in Aparatorii Patriei (in Scoala Generala 102). Clubul se numeste Asociatia Club Sportiv „Absolut Fight”.

Puteti face antrenamente intensive de MMA, Kickbox, Box, Grappling, sau pur si simplu sa va mentineti conditia fizica.

Programul este de Luni pana Joi de la ora 19:00 pana la 21:00, iar abonamentul costa 120 RON/luna.

Sala este dotata corespunzator iar conditiile oferite sunt excelente.

Ca faceti antrenamente pentru performanta, masa musculara sau pur si simplu pentru sanatate, va recomand acest club, Asociatia Club Sportiv „Absolut Fight” din Cartierul Berceni.

Nu exista limita de varsta si aveti antrenor autorizat cu experienta de 15 ani in domeniu.

Va las aici si un numar de contact: 0767 836 219, Cristian Iordache.

Contactati-l cu incredere! Eu am facut-o deja:)

Ce e MMA?

Mixed Martial Arts (MMA), in traducere Arte Martiale Mixte, este un sport de full-contact care permite folosirea unei mari varietati de tehnici, alcatuit dintr-un complex de arte martiale traditionale si netraditionale, in cadre competitionale organizat, si in sali de antrenament pentru amatori. Regulile permit folosirea unor tehnici de lovire si de lupta corp la corp, atat din pozitia „in picioare” cat si la sol.

Club Sportiv in Cartierul Berceni / MMA, Grappling, Kickbox

Ce e Grappling?

Grappling se refera la tehnici si  manevre de prindere aplicate unui adversar (uneori facand uz fie de imbracaminte, fie de persoana) in scopul de a obtine un avantaj fizic,  fie sa prinda si sa lezeze, prin aplicarea diverse procedee de luxare, intindere, strangulare, dar si tehnici de aparare in fata acestui gen de atac.

Ce e Kickboxing?

Kickbox-ul este un sport complex, care nu numai mentine corpul in forma, dar imbunatateste si starea generala de sanatate. Antrenamentele riguroase (miscari si lovituri controlate, efectuate cu disciplina şi abilitatile necesare in artele martiale) fac minuni pentru persoanele cu probleme de frustrare si furie, reducand in acelasi timp stresul. Practicarea kickbox-ului ajuta la imbunatatirea echilibrului, flexibilitatii, coordonarii si rezistentei. Kickbox-ul este, de asemenea, o modalitate foarte buna de antrenare a intregului corp in timp ce se invata miscari de auto-aparare. Asadar kickbox-ul este deseori practicat pentru auto-aparare, fitness general, sau ca un sport de full-contact.

MMA Kickboxing Box Grappling in Cartierul Berceni

Antrenor Cristian Iordache cartierul Berceni MMA Grappling Kickboxing

Asociatia Club Sportiv Absolut Fight Berceni Aparatorii Patriei

sursa foto: Cristian Iordache