Noul Mac Pro a iesit pe piata / Lucreaza in 4K fara randare! / Pret Excelent

Fotograf Nunta / Fotografii de Nunta artistice
Costume Barbati: Frac, Redingota sau Sacou Clasic?
Show all

Noul Mac Pro este disponibil. Livrarile se fac incepand cu februarie si aveti shipping-ul gratis!

Rezolutie 4K fara randare – Noul Mac Pro

Lucreaza in rezoluție 4K cu precizie maxima si fara sa pierzi din viteza, datorita celor doua GPU AMD FirePro de clasa statie de lucru si a celor mai noi procesoare Xeon E5 din Noul Mac Pro, o fuziune care ofera capacitatea uimitoare de a executa simultan trei fluxuri video de 4K (sau mult mai multe fluxuri de video HD).

Noul Mac Pro in Romania pe rosu

Noul Mac Pro in Romania pe rosu

Daca mai pui la socoteala si puterea de a folosi pana la trei monitoare 4K, de a procesa efecte in timp real si chiar de a edita clipuri multicam 4K, iti dai seama ca ai la dispozitie o noua superputere in editarea video!

Final Cut Pro X (Final Cut Pro 10) optimizat pentru Mac Pro

Versiunea finala a Final Cut Pro X (disponibila de luna asta – decembrie 2013) a fost proiectata sa profite la maximum de capacitatile 4K ale Mac-ului Pro.

Cele doua GPU de clasa statie de lucru din Mac Pro accelereaza efectele, analiza fluxului optic, exportul video — si practic tot ceea ce faci in Final Cut Pro.

Datorita stocarii flash tip PCIe ultrarapide, proiectele se incarca imediat si poti reda fara probleme materiale video multi-stream la rezolutie 4K.

Noul Mac Pro

Noul Mac Pro

Final Cut Pro este optimizat pentru a profita la maximum de noul Mac Pro, de aceea poti sa lucrezi in 4K, in timp real, fara randare (render)!

Eu mai lucrez si-n Motion, Cinema 4D si After Effects, ne putem da seama fara probleme cum va „zbura” prin ele 😀

Noul Mac Pro si „Noul Pret”

Mac Pro de 3,5 GHz 6-CORE

Intel Xeon E5 cu 12 MB de memorie cache L3 si Turbo Boost de pana la 3,9 GHz.

Se poate configura cu procesor 8-core la 3,0 GHz cu 25 MB de memorie cache L3 sau procesor 12-core la 2,7 GHz cu 30 MB de memorie cache L3.

Noul Mac Pro pret

Noul Mac Pro pret

16 GB (patru placi de 4 GB) memorie DDR3 ECC la 1866 MHz. Se poate configura cu 32 GB (patru placi de 8 GB) sau 64 GB (patru placi de 16 GB).

Procesoare grafice Dual AMD FirePro D500, fiecare cu 3 GB de memorie GDDR5 VRAM.

  1. 1526 procesoare stream
  2. bus de memorie de 384 biți
  3. bandă de memorie de 240 GB/s
  4. performanta de 2,2 teraflopi

Se poate configura cu dual AMD FirePro D700, fiecare cu 6 GB de GDDR5 VRAM, 2048 procesoare stream, bus de memorie de 384 biti, banda de memorie de 264 GB/s si performanta de 3,5 teraflopi.

Conecteaza pana la 3 monitoare 4K si pana la 4 monitoare Thunderbolt.

256 GB Stocare flash tip PCIe. Se poate configura cu 512 GB sau 1 TB si jumatate.

Mini-jack cu iesire audio combinata optica/digitala si analog. Mini-jack casti, compatibil cu setul de casca si microfon.

Noul Mac Pro

Portul HDMI este compatibil cu iesire audio multicanal. Difuzor incorporat. Conexiune rețea wireless Wi‑Fi 802.11ac3 compatibila cu IEEE 802.11a/b/g/n. Tehnologie wireless Bluetooth 4.0.

Noul Mac Pro porturi

Noul Mac Pro porturi

Noul Mac Pro are 90 de zile de asistenta tehnica gratuita prin telefon si o garantie limitata de un an.

Software: Versiunea OS X Mavericks 10.9Include iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers, Keynote, Hărți, iBooks, Safari, Mail, FaceTime, Mesaje, Calendar, Contacte, Mementouri, Time Machine, Photo Booth, iTunes, Game Center, Previzualizare, Notite, Mac App Store, Centru de notificari, Dictare, iCloud, Gatekeeper, integrare Twitter si Facebook si multe altele.

Pretul acestui „Avion” incepe de la 2.999 $USD, un chilipir daca ne uitam la dotari.

Lista cu preturi gasiti aici

(P) Cameraman si Fotograf la eveniment aveti? Daca nu v-ati hotarat inca, atunci puteti intra sa vizionati clipurile de nunta si botez, montate de Lux Pentru Tine, aici. Pentru preturi puteti intra aici.