Frumusetea nuntii de primavara. Cum organizezi o astfel de nunta?

Nunta „de duminica” – avantaje si dezavantaje
Fotograf Nunta sau Botez. Portofoliu FOTO/VIDEO FullHD
Show all

Primavara este anotimpul renasterii, al trezirii la viata a naturii, al activarii tuturor proiectelor importante si sufletelor noastre.

Casatoria marcheaza si ea un inceput… inceputul vietii in doi – deci asa cum primavara este inceputul atator lucruri, asa si legamantul sfant reprezinta un inceput.

Desi este anotimpul ideal pentru nunti, sezonul de primavara este relativ scurt anul acesta, dat fiind Postul Pastelui, care se incheie pe 27 aprilie (21-17 aprilie Saptamana Luminata). Astfel, doar in luna mai se vor oficializa casatorii religioase in primavara 2014, prima data fiind 3 mai 2014.

Bucurati-va, insa, pentru ca este sezonul in care aveti la dispozitie cele mai multe flori! Astfel, puteti alege chiar o tematica precum „flori de cires”. Are si un miros aparte aceasta floare si va fi si mult mai ieftin decat daca ati alege alte flori.

Pornind de la aceasta floare, poti opta pentru culori predominante precum roz pal, alb si verde crud. Astfel, gingasia si prospetimea vor prima, fara doar si poate.

Cand vine vorba de buchet, primavara te rasfata! Poti alege dintr-o multitudine de flori: buchetul colorat va fi unul de efect sau poti opta pentru un buchet elegant din bujori si trandafiri.

Nu vei vedea la multe nunti aceasta combinatie. pentru ca bujorii sunt specifici primaverii. Iata, deci, cum vei avea si un buchet special!

Nunta de primavara

Nunta de primavara

Frumusetea nuntii de primavara. Cum organizezi o astfel de nunta?

Rochia de mireasa de primavara este adesea vaporoasa, alba sau roz pal. Transmite simplitate, gingasie, delicatete.

Rochiile domnisoarelor de onoare pot contrasta, insa, si le poti alege, de exemplu, radiant orchid, culoarea-vedeta a anului 2014.

Pentru rochia de mireasa nu ar strica un bolero sau o capa finuta, dat fiind ca exista posibilitatea ca temperaturile sa nu fie foarte ridicate, iar tu nu te poti imbolnavi tocmai la nunta.

Vara si toamna, multe dintre absentele de la nunti se motiveaza prin programarea concediilor sau lipsa banilor in urma lor. Ei, iata ca esti o norocoasa! Invitatii abia si-au dezmortit simturile dupa iarna grea, iar pana la concedii mai este destul.

Noroc ai si cu luna de miere, si asta pentru ca temperaturile medii din tarile mediteraneene sunt destul de generoase. In plus, nici aglomeratia nu va fi precum in plin sezon.

Nunta de primavara

Nunta de primavara

Aveti grija daca vreti sa mergeti intr-o destinatie exotica! Asigurati-va ca nu este perioada musonului! Asta ca sa nu riscati sa stati in camera de hotel, privind ploaia, in loc sa va bronzati pe un sezlong, in „compania” unui cocktail savuros.

Sunteti fericite si in privinta machiajului. Nu vor fi temperaturi de 40 grade care sa va „topeasca” fardul sau sa transforme pudra si fondul ten intr-o „apa murdara”. Vestea este va fel de buna si pentru invitatele la eveniment.

Iata, asadar, cum se contureaza o nunta de primavara. Impartasiti-ne parerile voastre!