Nuntile anului 2014 / Vedetele care se vor casatori anul acesta

Incadraturi Televiziune / Gros-Plan, Prim-Plan, Plan American
Targ de Nunti 2014: ce putem gasi la cele mai importante targuri din Bucuresti si din tara
Show all

Multe vedete de la Hollywood au relatii care se indreapta cu pasi inceti, dar siguri, spre o nunta fastuoasa, in 2014.

Iata cateva dintre cuplurile pe care le-am putea vedea la altar in 2014.

Nunta 2014

Nunta 2014

Nunta 2014: Kate Hudson si Matthew Bellamy

Logoditi inca de acum doi ani, Kate Hudson si Matthew Bellamy nu par sa se grabeasca la altar, cu toate ca au impreuna un copil, nascut in iulie 2011. Hudson mai are un copil din casnicia anterioara cu Chris Robinson.

Nunta 2014: Kelly Osbourne si Matthew Mosshart

Cei doi s-au logodit in 2013 si, potrivit fratelui lui Kelly, Jack, anul viitor, in 2014, este foarte posibil sa se si casatoreasca. Kelly Osbourne chiar a afirmat ca ar dori sa se marite in casa in care a crescut, cea din Marea Britanie.

Nunta 2014: Lauren Conrad si William Tell

In luna octombrie a lui 2013, stilista Lauren Conrad a anuntat pe blogul sau ca s-a logodit cu iubitul ei, William Tell, student la Drept. In culmea fericirii, Lauren s-a declarat “mai mult decat incantata”.

Nunta

Nunta

Nunta 2014: Kanye West si Kim Kardashian

Chiar daca nu formeaza un cuplu care sa se bucure de prea multa popularitate, Kanye West si Kim Kardashian par sa fie fericiti impreuna. Cei doi s-au logodit si au impreuna un copil, o fetita. Mai mult, divortul lui Kardashian de fostul sot este finalizat, asa ca nimic nu ii mai opreste sa isi uneasca destinele.

Nunti in 2014

Nunti in 2014

Nunta 2014: Brad Pitt si Angelina Jolie

Poate cea mai asteptata casatorie, care are sanse mari sa se produca anul acesta (2014), este cea dintre Brad Pitt si Angelina Jolie. Sunt impreuna din 2005, iar in 2012 s-au logodit. Brad Pitt si Angelina Jolie au impreuna sase copii, trei adoptati si trei biologici.

Si voi va casatoriti in 2014? Daca da, LuxPentruTine.ro va ofera o lista cu preturi pentru Fotograf si Cameraman Nunti/Botezuri/Aniversari, aici.