Cum convertesti clipuri XDCAM EX in MOV sau cum importi in FCP 7 si X
Ce riscuri implica abdominoplastia?

Nunta este un eveniment care trebuie tinut minte toata viata. De aceea, multe dintre noi isi doresc nunta la care am visat inca de cand eram mici: cu sute de invitati care roiesc in jurul printesei. Ce as vrea sa va spun este ca nu trebuie neaparat ca nunta sa fie mare ca sa ramana in sufletele voastre si ale invitatilor. La fel de bine, o nunta ceva mai mica are toate sansele sa fie una de succes.

Nunta este un eveniment care se intampla o data in viata, de aceea instinctul iti spune ca trebuie sa fie mare ca sa fie memorabila. Nu este asa. O nunta intima are sanse mai mari sa fie reusita si sa iti ofere cele mai frumoase amintiri.

Accesorii barbati-brose-cravate-UGO

Zece tipologii de invitati de care te poti lipsi

Avantajele unei nunti intime:

Numarul mic al invitatilor, alesi pe spranceana, este o garantie ca veti fi inconjurati in ziua cea mare doar de oamenii importanti, care va iubesc si isi doresc cu adevarat sa fie martori in momentul in care va uniti destinele.

o-nunta-ieftina

o-nunta-ieftina

Vei fi mai relaxata pentru ca nu vei mai fi obligata sa alergi printre sute de invitati, pe care ii cunosti intr-un numar mult prea mic. Eticheta te obliga sa ii bagi pe toti in seama; sa te fotografiezi cu atatia oameni intr-o seara si sa schimbi cateva cuvinte cu ei nu e atat de simplu pe cat pare.

Cum sa calculezi bugetul nuntii in mod eficient

Vei mentine cheltuielile la minimum pentru ca nu vei mai incerca sa impresionezi pe nimeni printr-un fast costisitor. Desigur, scad sansele sa strangi mai multi bani, dar pana la urma te mariti pentru ca iti iubesti logodnicul, nu pentru ca vrei sa castigi de pe urma relatiei voastre.

O nunta ieftina

Ai mai multa libertate sa iti personalizezi nunta. Toti cei care vor fi prezenti te cunosc si nu te vor judeca daca alegi o tematica personala. Lasa-ti imaginatia sa te inspire pentru o petrecere pe gustul vostru si probabil si al prietenilor si familiei!

Nunta si stresul organizarii ei

Poti sa petreci mai mult timp cu invitatii tai. Nu vei mai fi dansata de toti unchii si verii de neam indepartat. In schimb vei sta de vorba cu ei, speech-urile vor fi cu adevarat pline de amintiri comune si ei se vor simti la fel de confortabil ca si tine.

nunta-de-lux

nunta-de-lux

Iti vei face playlist-ul tau. Poate va include si doua hore si o romanta, dar in rest vor fi melodiile pe care iti place tie sa dansezi si eventual cateva din cele care ii pun pe invitatii tai in miscare. Gata cu playlist-ul standard de nunta!

Cinci locatii inedite pentru nunti de neuitat

Nu sustinem ca nuntile mari sunt o alegere proasta, dar daca motivatia ta pricipala este sa il iei de sot pe alesul tau fara sa te complici prea mult, o nunta intima este cea mai buna alegere.