Cele mai cerute operatii estetice / Romania, in topul operatiilor estetice

Rolul parintilor la nunta
Cursuri SEO pentru incepatori si avansati / Optimizarea articolelor

Grija femeilor de a arata ca actritele creste pe zi ce trece. Divele au dat trendul, iar doamnele fac tot ce le sta in putinta pentru a scapa de micile defecte cu care le-a pricopsit natura.

Am apelat la unul dintre cei mai solicitati chirurgi esteticieni si ne-a facut si noua un mic loc in agenda incarcata de programari: dr. Ina Isac.

Din discutiile pe care le-am avut cu dr. Ina Isac, un lucru este cat se poate de clar: romancele devin din ce in ce mai interesate de operatiile estetice. Asa se face ca numarul lor creste pe zi ce trece.

Cea mai solicitata interventie chirurgicala este marirea de sani cu implant de silicon, spune dr. Ina Isac. Sunt foarte multe femei nemultumite de bustul lor: fie au sanii prea mici, fie au dat nastere unuia sau mai multor copii, iar sanii lor sunt lipsiti de fermitate si lasati.

Botox si Silicoane

Botox si Silicoane

Astfel, pacientele vin la dr. Ina Isac si spun ce si-ar dori. Dupa o consultatie, dr. Ina Isac le spune ce ar fi de facut si, in cele mai multe cazuri, se trece la pasul urmator: operatia.

Cel mai important, spune dr. Ina Isac, este miraculosul mod prin care increderea acestor femei in ele insele creste. Nu este operatie de marire de sani cu implant de silicon care sa nu ii ofere pacientei o alta impresie despre ea. Se simte mai puternica, mai sigura pe ea, mai aproape de perfectiune.

Ce parere aveti daca va spun ca cererea pentru aceasta operatie a crescut, in primele luni ale acestui an, cu 25% fata de aceeasi perioada a anului trecut?

O alta interventie foarte solicitata este rinoplastia.

Ce poate fi mai complexant decat sa ai un nas cu care iti este rusine sa iesi pe strada sau unul pe care sa incerci din rasputeri sa-l corectezi din machiaj?

Cei mai multi pacienti care vin la dr. Ina Isac isi doresc un nas de Barbie, din prima. Dr. Ina Isac ii avertizeaza ca, in anumite cazuri, este posibil sa nu iasa din prima forma sau marimea dorita si ca este posibil sa fie nevoie de mai multe interventii. Cu toate acestea, numarul pacientilor care vin la dr. Ina Isac pentru rinoplastie a crescut si el cu aproximativ 30% fata de primele luni ale anului 2013.

Dr. Ina Isac ne explica faptul ca este important ca elementele fetei sa fie intr-o armonie, astfel ca, daca oasele fetei, ochii sunt mai proeminenti, atunci nu va fi deloc armonios un nas de Barbie. Este important sa luam in calcul si celelalte parti ale fetei, spune dr. Ina Isac.

Avantajul acestei interventii este ca nu apar dureri dupa. Este una dintre putinele operatii la care te poti bucura de acest „lux„, sa spunem.

Cautate mai sunt si liposuctia si lipoaspiratia. Cine nu isi doreste o talie de viepse?

Unele doamne o pot avea printr-un stil de viata sanatos si prin mult sport, iar altele, in ultima instanta, apeleaza la interventiile estetice.

Operatii Estetice Acid Hialuronic

Operatii Estetice Acid Hialuronic

Si sa stiti ca nu numai femeile a caror burta atarna peste pantaloni fac acest pas, ci si doamnele exigente cu ele insele, care vor sa arate perfect.

In oricare dintre cazuri, dr.Ina Isac le ajuta sa-si implineasca visul.

Romancele apeleaza din ce in ce mai mult si la marirea buzelor prin injectarea de acid hialuronic, spune dr. Ina Isac. Isi doresc buze mai senzuale, un look proaspat fara sa fie neaparata nevoie de machiaj cu tonele si atunci apeleaza la aceasta procedura.

Cele mai cerute operatii estetice / Romania, in topul operatiilor estetice

La fel de solicitata, dar in cazul acesta intra in calcul si barbatii, este stergerea ridurilor prin umplerea lor cu botox sau cu diferite substante. Cine nu isi doreste sa fenteze varsta si sa „dea kilometrajul” inapoi? Tot dr. Ina Isac va poate ajuta si in acest caz.

Veti rade, probabil, dar stiati ca Romania se afla pe locul 25 in lume, la numarul de operatii estetice efectuate intr-un an? Da, da, cititi bine, suntem si noi intr-un top.

In studiul realizat de Societatea Internationala de Medicina Estetica in 2011, se arata ca Romania ocupa locul 25 in lume la numarul de interventii estetice efectuate intr-un an.

Dupa cum va spuneam, grija femeilor pentru felul in care arata creste din ce in ce mai mult si nu opreste aici: doamnele chiar iau masuri!

Felicitari, doamnelor! Multumesc tare mult dr. Ina Isac pentru informatiile impartasite si daca va doriti o interventie estetica de calitate, nu ezitati sa accesati www.drisac.ro! Acolo veti gasi toate informatiile necesare si va puteti face chiar si o programare. Succes!