Pachet de slabire pentru mirese!

Urari de nunta ilare / Felicitari pentru miri 2020
Targuri de Nunti in Bucuresti 2014 mai sunt pe datele…
Show all

NOU! Pachet de slabire pentru mirese!

Stresul dinaintea marelui eveniment isi pune amprenta pe unele dintre mirese prin… kilograme in plus. La presiunea pregatirilor, fetele se pun pe mancat sau se lasa ispitite de tentatiile dulci. Cu toate acestea, la nunta vor sa arate perfect.

Salonul de slabire si remodelare corporala “Monique Center” s-a gandit la viitoarele mirese si a conceput pachete speciale pentru ele.

Trebuie sa stiti este indicat sa incepeti programul de slabire si remodelare cu cateva luni inainte. Daca vreti in primul rand sa slabiti, este recomandat sa optati pentru impachetari la cald si cavitatie. -Pachet de slabire pentru mirese!-

IMPACHETAREA LA CALD este metoda perfecta pentru a obtine o scadere in greutate si o reducere a celulitei, intr-un stare de relaxare totala. De asemenea, completeaza cu succes celelalte tratamente de slabire si remodelare.

Impachetarea cu parafina este cu atat mai eficienta cu cat parafina favorizeaza pierderea apei, sodiului si a altor saruri.

Monique-Center pachet de slabire pentru mirese

Monique-Center pachet de slabire pentru mirese

Denumita si “Liposuctie virtual”, CAVITATIA este, in prezent, cea mai eficienta modalitate de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale.

Procedura se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care, datorita presiunii pe care o genereaza, provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) si imediata lor implozie, rupand in acest fel membranele celulelor adipoase. -Pachet de slabire pentru mirese!-

Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic.

Utilizand o frecventa de pana la 40 Khz REFORM MULTIFREQUENCY CAVITATION, in doar cateva sedinte de tratament se realizeaza un nou contur corporal.

Pachet de slabire pentru mirese!

Pe langa asta, aspectul inestetic de coaja de portocala dispare, nodulii celulitici se elimina, tesutul subcutanat se oxigeneaza si se revascularizeaza, microcirculatia periferica se reactiveaza, lichidele stagnante sunt drenate, iar tonusul si elasticitatea pielii se imbunatatesc vizibil.

Tratamentul este unul placut si reconfortant, iar tot ce puteti percepe este un sunet mai mult sau mai putin intens, in functie de senbilitatea auditiva a fiecaruia. -Pachet de slabire pentru mirese!-

Pentra a avea o piele ferma si pentru a va tonifia, este de preferat sa alegeti electrostimularea si masajele.

ELECTROSTIMULAREA este una dintre cele mai eficiente metode de a scapa de grasimea in exces din anumite zone ale corpului si a-ti imbunatati aspectul fizic. Aceasta terapie are ca efect, pe langa inlaturarea grasimii, intarirea si definirea musculaturii.

Electrostimularea este o procedura simpla si sigura prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-le si facandu-le sa lucreze.

Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere de energie, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii de fitness (fitness pasiv). -Pachet de slabire pentru mirese!-

O sedinta de o ora de electrostimulare la intesitate ridicata este echivalentul a sase ore de fitness.

MASAJUL este una din cele mai vechi si simple forme de terapie si consta intr-un sistem de lovituri, apasari si framantari ale diferitelor zone pentru a elibera de durere, pentru a relaxa, stimula si tonifica corpul. Masajul face mult mai mult decat a crea o senzatie placuta pe piele.

Are efect si asupra tesuturilor moi (muschi, tendoane si ligamente) prin imbunatatirea tonusului muscular. Desi are efect preponderent asupra acelor muschi chiar de sub piele, efectele sale pozitive pot ajunge si la muschii din straturile mai profunde sau chiar asupra organelor.

Masajul stimuleaza circulatia sangvina si ajuta sistemul limfatic (care circula paralel cu sistemul circulator), imbunatatind eliminarea toxinelor din corp.

Pachet de slabire pentru mirese!

Daca vreti sa va faceti o parere despre preturi, iata care sunt tarifele pe care le practica “Monique Center”:

  • 10 impachetari Slabire si Drenare + 2 sed. GRATIS = 240 lei
  • 3 sed. Cavitatie = 220 lei
  • 10 sed. Electrostimulare + 2 sed. GRATIS = 80 lei
  • 5 sed. Masaj Anticelulitic + 1 sed. Masaj GRATIS = 150 lei