Cea mai tare piscina din Bucuresti / Vino sa vezi de ce

Mărturii de nuntă și accesorii: Floricele, Papioane, Trandafiri
ACCESORII COAFURA MIREASA. Accesorii luxoase pentru coafura de mireasa

PISCINA BUCURESTI. Se stie ca sunt fan piscina de la Bery Fitness din cartierul bucurestean Berceni. Sunt fan datorita beneficiilor clare, beneficii pe care nu cred ca le mai gasesti in Bucuresti.

De piscina de la Bery am mai scris si aici. Doar in cazul in care n-ati citit articolul, sau pur si simplu pentru ca timpul e pretios si vreti toate informatiile cat mai pe scurt si la obiect, am sa redau cateva puncte importante, apoi vorbim despre piscina mai in detaliu:

FOARTE BINE intretinute

  • staff amabil si atent la nevoile mele
  • proteine, creatine, apa, sucuri energizante (NU, nu Red Bull, Hell si alte mizerii, sucuri de genul Gatorade)
  • sala de forta bine dotata, cu instructor de fitness
  • cursuri de dans
  • dusuri, vestiare pentru copii, dar si pentru adulti! Da, separate!
  • masaj

Am mai aflat ca apa are 28-29 grade in bazinul mare, iar bazinul mic are 30-31 grade.

Bazinele de inot au dimensiunile 7*25 1.35 / 1.70; 6*12.5 1.35 / 1.40. Bazinul mare are trei culoare in care se creeaza spatiu adecvat inotului, atat avansatilor cat si incepatorilor, iar in cel mic se fac ore pentru copii, iar seara, ore de aqua-gym.

Piscina Bucuresti Bery Fitness and Spa

Piscina Bucuresti Bery Fitness and Spa

Un lucru foarte dragut: parintii pot urmari live programul copiilor prin intermediul a doua display-uri mari situate in sala de asteptare prevazuta si cu loc de fumat.

Puteti ghici cati metri patrati are sala de fitness?

Sala fitness & cardio are 400mp! In sala putem gasi aparate de forta si isotonice pentru toate grupele musculare si aparate cardio – benzi de alergare, biciclete si cross-steppere!

Sa revenim la febletea mea, piscinele si jacuzzi-ul.

Jacuzzi Bucuresti Berceni Bery

Jacuzzi Bucuresti Berceni Bery

Tratarea apei din piscina se face printr-un sofisticat sistem automatizat complet, care nu permite nici o eroare privind calitatea apei.

Zilnic se analizeaza apa din piscine, iar lunar, cu laborator omologat, se tine sub control strict calitatea apei care si reprezinta brandul Bery Fitness & Spa.

Piscina Bucuresti / Berceni

Ce sa mai, domne’, o piscina de lux, cu oameni de calitate, cu toate dotarile, in inima cartierului Berceni. Daca locuiesti in Berceni si vrei o piscina ieftina si de calitate, la Bery trebuie sa apelezi.

Piscina Bucuresti Berceni Bery Fitness and Spa2

Piscina Bucuresti Berceni Bery Fitness and Spa2

Eu am apelat deja si ma simt excelent de cand ma duc acolo. Stim cu totii ce benefic e sa inoti, macar de 2-3 ori pe saptamana, cate o ora… face minuni pentru cei care au probleme cu respiratia, cu plamanii, sau pur si simplu pentru cei care vor sa se mentina intr-o forma de zile mari.

Putem comenta articolul mai jos, impreuna:)

Piscina Bucuresti Bery Fitness and Spa2

Piscina Bucuresti Bery Fitness and Spa2