Cum poti sa-ti ridici pometii fara operatie? Afla totul despre liftingul cu fire!

Unde, pe glob, se mai sarbatoreste „Ziua femeii” pe 8 martie? Bonus: cadou pentru doamne!
традиционная свадьба. Nunta traditionala ruseasca
Show all

Timpul trece si nu lasa numai amintiri placute. Cel putin pe fata noastra… inaintarea in varsta isi spune cuvantul, mai ales, pe fata si gat.

De aceea, multi dintre noi se lupta cu diverse tratamente si creme care promit sa inlocuiasca efectul operatiei de lifting facial sau apeleaza, in final, chiar la interventia chirurgicala.

Vorbim, insa, despre solutii aflate la capete total opuse. Si asta pentru ca, de cele mai multe ori, acele creme la care apelam nu actioneaza asa cum isi imagineaza toata lumea – nu e de condamnat sa ai incredere, insa explicatia este destul de simpla: iti doresti atat de mult ca fata ta sa arate ca in urma cu 10 ani, incat crezi cu toata fiinta ta ca si o simpla crema te poate ajuta; ce-i drept, depinde de stadiul in care se afla pielea fetei tale – exista posibilitatea ca, in stadiul incipient, sa te ajute.

De cealalta parte, exista persoane care apeleaza direct la interventia chirurgicala pentru ca isi doresc un rezultat sigur si de durata, iar stadiul in care se afla pielea nu le mai permite sa incerce solutii care doar „promit”.

Liftingul cu fire dr Isac

Liftingul cu fire dr Isac

Ce stiu putini dintre noi, insa, este faptul ca exista si solutia de mijloc – ridicarea pometilor cu fire de suspensie.

Acum vine avalansa de intrebari: cum se face? doare? cat dureaza? cat isi pastreaza efectul?

Haideti sa discutam despre toate acestea! Am apelat la ajutorul unui specialist de exceptie, doamna doctor Ina Isac, chirurg plastician.

Primul lucru pe care mi l-a specificat dr. Ina Isac este faptul ca procedura de ridicare cu fire de suspensie se face cu fire foarte rezistente, acceptate de organism, iar procedura este minim invaziva.

pometii-Dr Isac

pometii-Dr Isac

Ridicarea pometilor cu fire de suspensie se face cu anestezie locala, astfel ca nu veti simti absolut nimic, ne asigura dr. Ina Isac.

In functie de numarul de fire care este necesar pentru a ridica pometii, procedura poate dura pana la 1-2 ore.

Cum poti sa-ti ridici pometii fara operatie? Afla totul despre liftingul cu fire de suspensie!

Inainte de interventie, zona pe care medicul lucreaza va fi dezinfectata si se va administra anestezicul locul.

Apoi, specialistul va face mici incizii prin care va introduce firele pe care le va ancora acolo unde considera, pentru ridicarea zonelor cu probleme.

Desi nu veti simti nimic in timpul interventiei, este posibil ca persoanele mai sensibile sa perceapa un oarecare disconfort sub piele cateva zile dupa aceea. Nu va faceti griji, va disparea usor, in timp!

Recuperarea dupa liftingul pometilor cu fire de suspensie va dura, in medie, intre 7 si 10 zile, timp in care vor disparea atat edemul, cat si vanataile ce pot aparea in timpul inteventiei.

Doamna doctor Ina Isac ne spune ca va puteti relua activitatile la 5 zile, iar daca este nevoie se poate injecta si botox sau acid hialuronic, ori chiar propria grasime.

Marirea pometilor cu fire de suspensie

Marirea pometilor cu fire de suspensie

Cel mai important de precizat, insa, este faptul ca ridicarea pometilor cu fire de suspensie nu se recomanda oricui. Astfel, persoanele cu exces mare de piele si cele cu pielea foarte subtire, relaxata ar trebui sa-si ia gandul de la aceasta procedura. Ridicarea pometilor cu fire este benefica persoanelor cu un tonus bun, iar efectele sale dureaza pana la 3-5 ani.

Sa stiti ca nu numai pometii se pot ridica prin fire de suspensie, ci si sprancenele sau fesele, spre exemplu. Vom vorbi despre fiecare in parte in articole viitoare.

Pana atunci, daca va doriti si dumneavoastra sa intineriti nechirurgical, trebuie sa stiti ca doamna doctor Ina Isac va vine in ajutor. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati www.drisac.ro, acolo unde veti gasi toate detaliile si datele de contact. Sunati si faceti o programare!