Poze traditionale romanesti de la nunti / Colectie de fotografii vechi

NUNTI TEMATICE – Ce tematici de nunti se poarta in 2014?
Iubeste-ti parul! Afla daca si tu faci greseala asta in ingrijirea lui!
Show all

Poze traditionale romanesti de la nunti, asta vrem sa va prezentam astazi. O colectie de poze/fotografii vechi, traditionale romanesti, de la nunti din toata tara.

Luxury Media Events ( Lux Pentru Tine ) v-a obisnuit cu articole inedite, din domeniul in care activam. Dupa cum bine stiti, echipa Lux Pentru Tine este formata din fotografi si cameramani dedicati, care ofera Servicii Foto/Video la cele mai bune preturi, dar si la calitate maxima, Full HD cu predare pe discuri Blu-Ray.

Va las in compania acestor fotografii de album, fotografii pe care cu totii ni le amintim, mai mult sau mai putin, din copilaria noastra.

Poze traditionale romanesti

Imi aduc aminte cand mergeam cu parintii la nunti, eram copil, iar majoritatea lor se tineau in corturi si semanau cu unele din pozele de mai jos. Ce sa mai, va las sa va delectati:)

Datorita fotografiilor avem ocazia sa vedem parti importante din istorie si, in plus, acestea ne dau senzatia ca suntem prezenti cand a avut loc actiunea, precum niste martori veniti din viitor.

Mintile curioase poate si-au pus intrebarea: cum au aratat oare primele poze funny realizate la nunti? Ei bine, pentru inceputurile sale, fotografia a fost perceputa mai mult ca o forma de a imortaliza anumite momente, a avut mai multe conotatii istorice, decat artistice.

Poate nu sunt impresionante ca si realizare, dar cu siguranta scopul pentru care au fost surprinse imaginile este de-a dreptul uimitor. Poze traditionale romanesti, astea sunt cele mai tari poze de cautat/vizionat.

ȘTIAȚI CĂ…

Cuvantul fotografie are la origine doua cuvinte provenite din limba greaca: φῶς phōs care se traduce ca „lumina” si γραφις graphis care se traduce ca „a scrie”. Literalmente se poate traduce prin a scrie cu lumina. In vorbirea curenta se mai foloseste termenul de imagine.

Ideea de fotografie color a circulat inca de la aparitia inventiei. Primele experimente fotografice in culoare nu au avut succes, astfel de exemplu nu s-a putut impiedica decolorarea fotografiilor. Prima fotografie cu culori permanente a fost facuta in 1861 de fizicianul James Clerk Maxwell.

In decurs de 10 ani aparatele de fotografiat digitale au devenit articole de consum uzuale. La ora actuala, raspandirea lor pe glob a depasit de mult predecesorul lor traditional, deoarece pretul componentelor electronice scade permanent iar simultan se imbunatateste si calitatea imaginilor digitale.

In ianuarie 2004 Kodak a anuntat ca nu va mai produce aparate foto reincarcabile cu film de 35 mm incepand de la finalul anului. Totusi, si fotografia „uda” va continua sa existe, atata timp cat artisti fotografici talentati si unii amatori vor dori sa profite de posibilitatile ei multiple.

Poze traditionale romanesti de la nunti

poze traditionale romanesti8

poze traditionale romanesti9

poze traditionale romanesti5

nunta la cort

nunta la cort

poze traditionale romanesti15

poze traditionale romanesti14

poze traditionale romanesti13

poze traditionale romanesti12

poze traditionale romanesti11

poze traditionale romanesti10

poze traditionale romanesti7

poze traditionale romanesti6

poze traditionale romanesti2

poze traditionale romanesti

poze traditionale romanesti4