O școală exclusiv pentru editor imagine / video

Anisa și Dragoș sau „La Săndulache”
Sexi, Stilat, Smecheraș, Arogant și Încrezător. Cine este UGO?
Show all

Oamenii de televiziune de la editorimagine.ro s-au pus din nou pe treabă și au reînceput cursurile pentru editor imagine/video

Înscrierile pentru cursurile de editor imagine se fac până pe 6 iunie, aici. Dacă vrei să lucrezi în televiziune, la o casă de producție sau îți dorești să câștigi bani muncind de-acasă ca freelancer, dacă ești conștient că un editor imagine nu înseamnă o diplomă, ci să știi să editezi, atunci ai ajuns unde trebuie, spun cei de la editorimagine.ro

Intră aici pentru înscriere și detalii. Mai mulți cursanți care au fost pregătiți de profesorii de aici s-au angajat imediat în televiziune (România TV, Antena Stars și Antena 1) și au devenit printre cei mai apreciați editori din țară.

Unii au ales să plece în străinătate, acolo unde meseria de editor imagine este foarte apreciată și mult mai bine plătită decât la noi. Dacă urmezi cursurile acestei școli, faci din start economie. De timp și de bani.

Timpul costă bani greu pentru un editor imagine. Fiecare minut este taxat ca atare

Cursurile noastre de editor imagine nu se lungesc mai mult decât este necesar. Studiile ne-au arătat că noțiunile de bază în editare video se învață în cel mult 20 de ore.

Restul reprezintă multă muncă individuală. Motiv pentru care, un curs de EDITOR IMAGINE/video la școala noastră cuprinde 10 ședințe a câte două ore. Ca să nu mai vorbim de economia de bani.

Cursurile de editor imagine/video costă 400 de euro, adică 1.800 lei. Cel mai ieftin din România! Mai multe detalii, aici.

Oricine poate să devină editor imagine, iar pe piața muncii este cerere foarte mare, în multe domenii. Peste tot se lucrează în imagini. Imaginea exprimă o emoție, o stare.

cursuri de editor imagine video

Imaginea de televiziune are multe calități datorită cărora este considerată un act artistic, care îmbrățisează precizia stiințifică cu viziunea artistică, făcând “uz” de evoluția tehnologiei, din ce în ce mai rafinate, fapt pentru care avem nevoie de un nivel foarte înalt de cunoștințe, imaginea de televiziune fiind determinată de o adâncă componentă artistică, cu viziune poetică, lirică, estetică și plastică, elemente definitorii ce-i oferă un caracter intelectual și rafinat.

Oriunde se lucrează cu poze și video, va fi întotdeauna nevoie de un editor imagine. Gândiți-vă că orice poză sau filmuleț postat pe rețelele de socializare se editează înainte.

Asta înseamnă o imagine de calitate. Acum gândiți-vă că vorbim de editare la un alt nivel. Sunt domenii în care lipsa unui editor imagine este de neconceput.

In televiziune, spre exemplu, o știre bine făcută nu este doar meritul reporterului sau al operatorului. Editorul imagine este omulețul din spate care poate face artă dintr-un material brut sau poate strica toată muncă echipei.

Iar pentru a deveni editor imagine in televiziune nu este nevoie să prezinți o diplomă, ci doar să știi să montezi o știre cap-coadă cu imaginație și rapiditate. Structura unei știri (ambianțe, sincroane, vox-uri, etc) se va învăța tot în cadrul cursurilor, pentru cei care își doresc o carieră în televiziune.

Final Cut Pro X

Cursuri de Editor Imagine / Video în Final Cut Pro

Cursurile se fac, la elegere, în programele: Final Cut Pro 7 sau Final Cut Pro X.

Final Cut Pro 7 și X sunt softuri de editare imagine / video foarte avansate. Chiar daca cu lansarea noului Final Cut Pro X, cei de la Apple nu au incantat, softul ramane printre cele mai bine vandute programe de editare imagine / video. Este un soft foarte bun. Il recomand tuturor celor care vor sa ia o decizie drastica in avansarea lor. Te va ajuta acest soft in montajul unei nunti? Te va ajuta foarte tare.

Cursurile de teorie și cele de practică, vor decurge în paralel.

MODUL CURS EDITOR IMAGINE / VIDEO:
 • TEORIE: Inițiere în arta montajului
 • PRACTICĂ: Introducere în sistemul de operare Mac OS X. Prezentarea pachetului „Final Cut Studio”
 • TEORIE: Termeni de bază montaj. Introducere în limbajul video și standarde TV
 • PRACTICĂ: Prezentarea interfeței Final Cut Pro 7 și Final Cut Pro X. Setări de bază pentru un proiect audio-vizual
 • TEORIE: Definițiile încadraturilor și succesiunea lor în montaj. Mișcările mecanice și optice ale aparatului de filmat și semnificația acestora în limbajul cinematografic
 • PRACTICĂ: Achiziție, import și transfer de imagine. Organizare și metode de lucru pentru materiale SD, HD și FULL HD
 • TEORIE: Metode de montaj I. Principii narative
 • PRACTICĂ: Editare Imagine / Video
 • TEORIE: Metode de montaj III. Procedee artistice
 • PRACTICĂ: Finalizarea unui montaj. Metode de export
 • TEORIE: Metode de montaj IV. Aplicate pe formate de televiziune
 • PRACTICĂ: Montajul unei știri de televiziune. Montajul unui reportaj. Montajul unei emisiuni