Să te căsătoreşti sau să rămâi femeia „puternică şi liberă” care eşti?
De ce a plecat Anisa Lupu din Antena
Show all

A trecut un an. Atat a trecut de cand am convins-o sa iasa cu mine la un suc. Fericit.

Au trecut 12 luni de cand am vazut-o prima oara, de cand m-am indragostit. Au trecut 12 luni de cand am spus adio burlaciei si am zis da, in viata mea, sufletului meu pereche.

12 luni de cand m-am imprumutat de la un pensionar de pe scara ca sa o scot la un suc (va povestesc intr-un articol viitor), 12 luni de cand „am plecat in turneu cu viata”, cum ar spune prietenii.

Da, e adevarat, daca iubesti nu te mai vezi atat de des cu prietenii, dar nu trebuie sa iti para rau. Sufletul pereche merita!

Anisa-si-Dragos-Sandulache-fericit

Sot, iubit, amant, prieten. Fericit.

Nu e usor sa ai o relatie. E foarte greu. Trebuie sa iubesti, sa protejezi, sa muncesti pentru asta.

Cea mai mare greseala e sa crezi ca ti se cuvine. NU ti se cuvine! Trebuie sa protejezi iubirea asta.

Dar cum ai putea fi mai fericit de atat? Cand o vezi cum doarme, cand ii atingi parul si cand doarme atat de linistit pe pieptul tau.

Poti fi chiar mai fericit de atat.

Atunci cand iti devine sotie si cand vezi ca iti poarta numele… ce poate fi mai frumos pentru un barbat care iubeste? Va spun eu. NIMIC!

despre-dragoste

De fiecare data cand o aud ca spune numele nostru de familie, atunci cand platim facturile, mi se face pielea de gaina. Nu, nu pentru ca trebuie sa platim facturi, ci pentru ca purtam acelasi nume! 😀

Nu pot sa descriu atat de bine in cuvinte cat ma face sa ma simt de fericit.

Un lucru pot sa descriu cu acuratetea unui ceasornicar, creand capodopera vietii sale sau a unui sculptor dand nastere unei creatii geniale: Sunt Cu Sufletul Meu Pereche!

 

Cu drag,

Dragos-Alexandru Sandulache