Targuri de Nunti in Bucuresti 2014 mai sunt pe datele…

Pachet de slabire pentru mirese!
Februarie 2014: Targ de Nunti Oradea, Suceava, Brasov, Arad, Iasi, Targoviste
Show all

Targ de Nunti Bucuresti, pe anul 2014, mai sunt pe urmatoare luni: FEBRUARIE, MARTIE, MAI, SEPTEMBRIE si NOIEMBRIE 2014.

Haideti sa vedem unde sunt targuri de nunti, care sunt datele si ce putem gasi!

LISTA Targuri de Nunti in Bucuresti 2014:

In luna Februarie 2014, avem Targul de Nunti Ghidul Miresei!

Intre 21 si 23 februarie 2014, este organizat cel mai mare targ de nunti din Romania. Editia de iarna a Targului de Nunti Ghidul Miresei este unul de trecut pe lista “must visit”.

Targul de nunti Ghidul Miresei este organizat in cupola mare a Romexpo, unde veti putea sa studiati oferta a peste 250 de firme de profil.

Rochii de mireasa, costume de ginere, pahare pentru miri si nasi, servicii foto/video, torturi, aranjamente florale, restaurante, formatii sau dj, lampioane zburatoare, s.a.m.d, totul se poate regasi aici.

In luna Martie 2014, avem Targul de Nunti Mariage Fest!

Targul de Nunti MARIAGE FEST isi redeschide portile pentru viitoarele cupluri in Bucuresti, Piata Constitutiei in perioada 21-23 martie 2014.

Mariage Fest, se adreseaza viitorilor miri, dar si tuturor acelora care sunt implicati direct sau au tangenta cu organizarea de nunti, wedding & events planners, designeri, magazine de rochii de mireasa, costume barbatesti si tinute pentru miri, incaltaminte de gala, arta floristica, creatori de bijuterii, locatii specializate in organizarea de nunti, band-uri de cover-uri, formatii de muzica pentru nunta, Dj, arta fotografica si videografica, scoli de dans, accesorii pentru nunti, limuzine si masini de epoca, reviste si bloguri de specialitate etc.

Targ de Nunti Bucuresti 2014 Lux Pentru Tine

Targ de Nunti Bucuresti 2014 Lux Pentru Tine

Asadar, Targul de Nunti Mariage Fest va asteapta pe data de 21-23 Martie 2014 in fata Casei Poporului, la cel mai mare eveniment dedicat nuntilor: Targul National de Nunti Mariage FEST.

In luna Mai 2014, avem Targul de Nunti Ghidul Miresei!

Targul de Nunti Ghidul Miresei din mai! Intre 23 si 25 mai 2014 aveti un targ de nunti pentru decoratiuni si accesorii nunti si botezuri. De asemenea, veti putea vizita standuri cu rochii de mireasa la preturi mai avantajoase. Acest „Targ de Nunti Bucuresti” este organizat tot de Ghidul Miresei.

In luna Octombrie 2014, avem Targul de Nunti Ghidul Miresei!

Targul de Nunti Ghidul Miresei din octombrie! Intre 3 si 5 octombrie 2014, este un alt targ de nunti organizat de Ghidul Miresei. In luna octombrie deja puteti avea parte de preturi foarte reduse, lichidari de stoc, la rochiile de mireasa.

Targul Ghidul Miresei va avea loc in pavilionul C4-C5 Romexpo.

Veti vedea oferte foarte bune pentru 2014, la restaurante, rochii, costume, etc. Vor exista reduceri substantiale pentru servicii foto/video, dar si pentru rezervari de formatii si dj, aranjamente florale, pahare miri si nasi, marturii, torturi, verighete, incaltaminte pentru mireasa si ginere.

Tot la acest „Targ de Nunti Bucuresti” vor fi prezentate tendintele pentru 2015. Veti avea parte de reduceri incredibile si e bine sa nu ratati targul, dar aveti nunta dupa aceasta data.

In luna Noiembrie 2014, avem Targul de Nunti Mariage Fest!

Targul de Nunti Mariage Fest din noiembrie! Intre 7 si 9 noiembrie 2014 este targul de nunti Mariage Fest, unde sunt prezentate noile trenduri in materie de nunti, serviciile necesare organizarii unei nunti perfecte, sau a unui botez. Veti gasi o gama larga de furnizori de unde puteti alege produsele dorite.

Targ de Nunti Bucuresti 2014

Organizatorii acestui targ de nunti se lauda ca au:

  • Peste 100 de locatii de nunta, ballroom-uri, hoteluri de LUX dar si restaurante mici pentru nuntile anului 2014.
  • Oferte imbatabile ale videografilor, fotografilor, dj-ilor si agentiilor de nunti.
  • Rochii de mireasa – colectia 2014, vor fi prezentate in exclusivitate in cadrul festivalului.
  • Artisti celebri, trupe de cover-uri, momente dansante si alte demonstratii de entertaiment, ad-hoc.

Pentru toate viitoarele cupluri care nu au ales inca o locatie, aceste targuri de nunti sunt momentele perfecte sa o faca, ele fiind si evenimente dedicate locatiilor de nunta pentru anul 2014.

Organizatorii anunta ca la targuri expun TOP 100 locatii reprezentative din Bucuresti, imprejurimi si nu numai.

Locatiile reprezentate de catre cei aproape 100 de expozanti din domeniu sunt atat Palate, hoteluri de 5 stele, ball-room-uri, locatii non conformiste, dar si locatii foarte accesibile pentru tineri. In cateva cuvinte, la aceste targuri de nunti oricine poate gasi orice fel de locatie pentru 20-500 persoane.

Lista de targuri de nunti va fi actualizata constant. Alte targuri de nunti din Bucuresti si din tara puteti trimite pe adresa office@luxpentrutine si va fi actualizata in cel mai scurt timp.