Februarie 2014: Targ de Nunti Oradea, Suceava, Brasov, Arad, Iasi, Targoviste

Targuri de Nunti in Bucuresti 2014 mai sunt pe datele…
Cadou inedit de Valentine’s Day!
Show all

La cererea dumneavoastra, a vizitatorilor fideli Lux Pentru Tine, am creat o lista de targuri de nunti sortata pe luni calendaristice. Incepem cu luna Februarie 2014:

Targ de Nunti Oradea 2014Targul de nunti din Oradea, va avea loc la Arena Antonio Alexe Oradea, pe data de 14-15-16 februarie 2014.

Veti putea gasi rochii de mireasa, costume pentru miri, fantani de ciocolata, huse pentru scaune, invitatii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, servicii foto/video, sali pentru organizare de evenimente, organizatori evenimente, torturi, produse de cofetarie si multe altele!

Targul de Nunti din Oradea se numeste „ExpoMariage Oradea”.

Targ de Nunti Suceava 2014Targul de nunti din Suceava, va avea loc la Iulius Mall Suceava, in perioada 14-16 februarie 2014.

Veti putea gasi rochii de mireasa, rochii pentru domnisoare de onoare si de ocazie, costume pentru miri, cavaleri de onoare si de ocazie, voaluri, aranjamente florale, buchete de mireasa, decoratiuni sali, baloane, fantani de ciocolata, huse pentru scaune, invitatii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, servicii foto/video, sali pentru organizare de evenimente, organizatori evenimente, torturi, produse de cofetarie, panificatie si dulciuri, lumanari, inchirieri limuzine si multe altele.

Targ de Nunti

Targ de Nunti

Potrivit organizatorilor, targul de nunti Bucovina vine in ajutor sucevenilor prezentandu-le tot ce au nevoie pentru o nunta ca-n povesti. Targul de Nunti Suceava se numeste „Targul de Nunti Bucovina„.

Targul de Nunti Brasov 2014 sau „Brasov Wedding Days” – Targul de nunti din Brasov, va avea loc la Brasov Business Park, pe data de 14-15-16 februarie 2014.

Organizatorii va invita la cea de-a doua editie a “Brasov Wedding Days”, manifestare ce se va desfasura la Brasov Business Park, in intervalul 14-16 februarie 2014 si care se adreseaza tuturor acelora care sunt implicati direct sau au tangenta cu organizarea de nunti.

Februarie 2014: Targ de Nunti Oradea, Suceava, Brasov, Arad, Iasi, Targoviste

Veti putea gasi Dj, Mc, scenotehnica, arta fotografica si videografica, scoli de dans, efecte pirotehnice, fantani de ciocolata, sculpturi in gheata, accesorii pentru nunti, limuzine si masini de epoca, reviste si bloguri de specialitate, etc.

Targul de Nunti Arad 2014Targul de nunti din Arad, va avea loc in zilele de 21-22-23 februarie 2014.

Targul de Nunti Iasi 2014Targul de nunti din Iasi, va avea loc la Sala Polivalenta din Iasi, in prima jumatate a lunii februarie 2014. Targul reuneste firme din diverse domenii, acoperind toata gama de servicii si produse dedicate organizarii de nunti. Acest targ de nunti este la editia cu numarul VI.

Cel mai important eveniment din Moldova dedicat nuntii este  Targul de Nunti Ghid Mariaj.

Targurile de nunti sunt ocazia ideala pentru a va pune la curent cu cele mai noi tendinte in ce priveste organizarea unei nunti de vis.

Zeci de expozanți se afla la dispozitia viitorilor miri, venind in ajutorul acestora cu informatii si sfaturi necesare pentru organizarea marelui eveniment.

Deasemenea, cu aceste ocazii se lanseaza si colectiile multor prestigioase case de moda, precum si colectii de bijuterii, decoratiuni, invitatii de nunta si multe alte accesorii necesare.

Dupa succesul editiilor precedente si numarul impresionant de vizitatori, cel mai important eveniment de profil din zona Moldovei, Targul de Nunti Ghid Mariaj a ajuns la editia a VI-a.

Va asteapta oferte de la diversi participanti: case de moda sau importatori de rochii, încaltaminte de ocazie, minunate bijuterii si accesorii, realizatori de invitatii si marturii, servicii foto-video si audio, decoratiuni, torturi, firme de închiriat limuzine, servicii de hair style, beauty si make-up, porumbei, sculpturi în gheata etc. Tot aici, veti gasi si ofertele celor mai importante sali de nunti din Iasi.

Targul de Nunti Targoviste 2014Targul de nunti din Targoviste (Dambovita), va avea loc in incinta edificiului “Muzeul de Istorie” a judetului Dambovita (in centrul municipiului Targoviste), situat pe Calea Domneasca, numarul 189, langa Muzeul Politiei Romane, in zilele de 14-15-16 februarie 2014.

Targul de nunti este organizat de ZBS DECOR.

Dupa cum este traditia, in fiecare primavara, se organizeaza in Dambovita cel mai mare targ de specialitate. Cele mai noi tendinte in domeniu, prezentate de cei mai buni specialisti ai domeniului.

De la an la an, creativitatea, calitatea si transparenta organizatorica au crescut, asa cum s-a vazut in numarul tot mai mare de vizitatori si expozanti.

Au cele mai frumoase rochii, cea mai mare parada a unor rochii de mireasa intr-un complex expozitional, costume si accesorii, bijuterii, decoratiuni si aranjamente, servicii si consultanta – totul pentru ca dumneavoastra sa va realizati cea mai frumoasa nunta.

Puteti da un LIKE paginii noastre, SPECIAL dedicate Targurilor de Nunti din 2014, aici. Fii la curent cu cele mai noi targuri de nunti, cu firmele prezente cat si cu programul fiecarui targ de nunti.