Trenduri 2014 pentru Tortul de Nunta

Legenda mosului cel rumen in obraji, Mos Craciun
Cand nu se fac nunti in 2014?
Show all

Se serveste spre dimineata, dar face deliciul tuturor invitatilor. Este gustul cu care invitatii pleaca acasa, dar nu numai. Cel care impresioneaza la aparitie, este… aspectul.

Deci pana la gust, imaginea deliciului este cea care trebuie sa cucereasca. Tocmai de aceea m-am decis sa va prezint trendurile 2014 in privinta designului de tort pentru nunta.

Dupa o discutie dulce cu maestrii cofetari, iata care care sunt concluziile. Sunt in trend urmatoarele tipuri de tort.

1. Torturile de Nunta extravagante, mai inalte si cu detalii minutios lucrate. Dupa cum spuneam, aspectul joaca un rol important si cu cat este mai spectaculos, cu atat este mai impresionant. Atentie, insa, fara excese! Trebuie sa va pastrati in limitele bunului gust. Nu va sfatuiesc sa optati pentru torturile macabre cu balti de sange sau cu zombie, ale caror fotografii circula pe internet.

2. Tortul de Nunta inspirat din tinuta miresei cu flori, broderii sau datele comestibile. Ii va impresiona si pe cei mai pretentiosi invitati. Ca exemplu, la cununia noastra am avut doua torturi: unul in forma rochiei mele si altul in forma camasii si a papionului sotului meu. Am ramas cu o amintire frumoasa, iar invitatii au fost fascinati, se inghesuiau sa faca poze.

Tortul de nunta in trend 2014

Tortul de nunta in trend 2014

3. Tortul de Nunta cu decoratiuni metalice (aurii) si mult sclipici. Tortul va fi o bijuterie in adevaratul sens al cuvantului, iar daca rochia miresei va avea si ea cateva detalii aurii, ar fi nemaipomenit. Oricum, aspectul tortului va fi unul glamourous, iar gustul va trebui sa fie pe masura.

Trenduri 2014 pentru Tortul de Nunta

4. Tortul de Nunta cu decoratiunile necomestibile – panglicile, fundele din satin, borsele, florile natural sau chiar… margele. Da, da, cititi bine… pentru margele am optat si noi la tortul de nunta. Ne-am dorit un tort chic si elegant, in alb si negru. Asa a iesit. Jobenul a jucat rol central, iar margelele au conferit un plus de eleganta.

Tort de Nunta 2014

Tort de Nunta 2014

5. Tortul de Nunta cu florile comestibile care reproduce sau se aseamana cu florile din buchetul miresei. Acestea trebuie sa arate atat de realist incat sa nu te induri sa le mananci.

6. Tortul de Nunta cu detalii moderne minimaliste, pictat manual sau cu decorațiuni retro. Asta daca vreti sa aveti un tort cu totul deosebit. Este posibil ca pretul lui sa fie ceva mai mare decat a celorlalte variante.

Tort de nunta pret

Tort de nunta pret

In afara acestor variante, va puteti lasa imaginatia sa isi spuna cuvantul, iar dorintele care plutesc in inimile dumneavoastra sa fie transpuse intr-o realitate dulce.