Cum convertesti clipuri XDCAM EX in MOV sau cum importi in FCP 7 si X

Cursuri SEO pentru incepatori si avansati / Optimizarea articolelor
O nunta ieftina
Show all

M-am lovit zilele astea de urmatoarea problema: Cum sa convertesc clipuri de pe un XDCAM EX intr-un format compatibil cu Final Cut Pro 7 sau Final Cut Pro X, nu conta formatul, de la .MOV la ProRes…

De convertit, le convertesti fara probleme, cu unul din urmatoarele programe: MPEG Streamclip, QuickTime Player 7, Toast Titanium, Iskysoft Video Converter, plus alte zeci de programe.

xdcam ex

xdcam ex

Problema este alta, daca ai mai mult de doua canale audio, atunci te-ai ars, pentru ca niciunul din programele de mai sus nu are optiunea de Multi-Audio-Tracks.

O alta varianta, si cea mai buna, ar fi sa downladati Calibrated{Q} MP4-EX Import si Calibrated{Q} XD Decode.

Calibrated Q Ex Import si Decode

Calibrated Q Ex Import si Decode

Dupa ce veti downlada aceste doua plugin-uri, o sa puteti sa play-ati si sa convertiti materialele din Final Cut Pro 7 si X, MPEG Streamclip, QuickTime, etc., dar nu o sa faceti asta decat cu primele 30 de secunde de material, daca aveti variantele demo de „Calibrated”.

Cum convertesti clipuri XDCAM EX in MOV sau cum importi in FCP 7 si X

Pentru a putea viziona si converti, fara probleme, materiale din XDCAM EX, trebuie sa cumparati cele doua plugin-uri care costa 179.95 $.

Clipuri MP4 in Final Cut Pro 7 si X

Clipuri MP4 in Final Cut Pro 7 si X

Da, costa destul de mult, dar ce alta varianta e? Eu, cel putin, n-am gasit nimic, nici macar asemanator cu gama „Calibrated”.

Cautand pe YouTube si alte solutii de convertire a clipurilor din XDCAM, am dat peste „Tutorial: HM100/700 Convert XDCAM EX MP4 to MOV„. Poate va ajuta pe voi varianta asta.

Daca stiti alte solutii de convertire, va rog sa lasati un comentariu sau sa dati mai departe, daca vi s-a parut de ajutor 🙂