Lucruri care trebuie facute in ziua dinaintea nuntii

GSP TV a murit, trăiască ZU TV!
Emisiune: Adina Buzatu despre tinutele de mire! VIDEO
Show all

Miresica draga, sunt sigura ca abia astepti sa stralucesti in superba rochie de mireasa pe care ti-ai ales-o. Tocmai de aceea, primul lucru pe care trebuie sa-l faci in ziua dinainte nuntii este sa-ti verifici rochia de mireasa.

Analizeaz-o bine si asigura-te ca nu ii lipseste nici o perla, nu ii atarna nici un ful, nu a aparut nici o pata sau nu s-a sifonat!

Recomandat ar fi sa nu o mai probezi si in aceasta zi, tocmai pentru a evita o pata neplacuta sau orice posibilitate de a o deteriora. Cel mai sigur este sa o atarni pe un umeras, dar pe dos, ca sa o feresti de praf si „surprize”.

Chiar daca rochia ta de mireasa arata impecabil, pregateste o trusa de urgenta, pentru orice eventualitate! Poate in timpul dansului, mirele iti va rupe o bretea de la rochie sau poate o invitata isi va infige tocul in rochia ta.

Ziua-Dinaintea-Nuntii-Lux-Pentru-Tine

Trebuie sa fii pregatita pentru orice. Evident ca trusa nu va sta la tine, ci la domnisoarele de onoare si trebuie sa contina: Ace de siguranta, bolduri, ac si ata, servetele umede, trusa de machiaj si fixativ.

Verifica furnizorii! Nu vrei sa afli in ultima clipa ca tortul tau cu flori naturale a fost inlocuit cu unul cu fructe de mare, sau ca aranjamentele florale nu respecta tematica stabilita de la bun inceput.

Asigura-te ca furnizorii si-au notat corect adresa locatiei si ora la care trebuie sa ajunga, pentru ca, in ziua nuntii, cu siguranta nu vei fi de gasit la telefon. Vorbeste si la restaurant si anunta sosirea lor!

Incalta pantofii de mireasa si mergi cu ei prin casa! Este  deja cunoscut faptul ca orice pereche de incaltari noi iti fac batatura, asa ca incearca sa te acomodezi cu ei din timp!

Poarta-i pana se lasa, astfel incat a doua zi sa nu mai ai problema pantofilor! O mireasa relaxata si fericita este ingredientul-minune al unei nunti perfecte.

Sedinta cu persoanele care au responsabilitati la nunta: domnisoare de onoare, familie, apropiati. Recapituleaza sarcinile care ii revin fiecaruia, asigura-te ca au inteles exact ce au de facut si mai ales ora la care trebuie sa fie prezenti!

ziua dinaintea nuntii

ziua dinaintea nuntii

Lucruri care trebuie facute in ziua dinaintea nuntii

Mai profitati de ocazie si depanati amintiri din „tinerete” la un pahar cu vin!

Timpul cu familia. Petrece vreo 2 ore si cu familia ta! De maine, vei pleca de sub aripa lor, vei fi sotie, iar ei se vor „imbogati” cu un fiu.

Cu siguranta sunt emotionati, la fel si tu, asa ca plangeti in voie, fara grija machiajului! Astfel, a doua zi vei putea sa te abtii atunci cand auzi „Ia-ti mireasa ziua buna!”

Stiu ca e greu si ca ai multe pe cap, dar ai nevoie de relaxare totala! Astfel, seara trebuie sa iti apartina tie! Baie cu spuma si uleiuri aromatice, o sedinta la spa si un masaj te vor ajuta mai mult decat iti imaginezi.

Spune „NU” telefoanelor si elibereaza-te de orice grija! Ia-l si pe viitorul sot cu tine!

Va aprecia timpul petrecut impreuna si veti fi mai relaxati amandoi urmatoarea zi. Este un prilej minunat pentru a visa cu ochii deschisi la viata in doi.

Dragi miresici, iata, asadar, cum va puteti pregati pentru ziua cea mare! Urmati sfaturile date mai sus si nu veti regreta! Casa de piatra!